Съединените щати не са засекли повишена радиация в Запорожката АЕЦ,

...
Съединените щати не са засекли повишена радиация в Запорожката АЕЦ,
Коментари Харесай

САЩ не са засекли повишена радиация в Запорожката АЕЦ, но следят внимателно ситуацията там

Съединените щати не са засекли нараснала радиация в Запорожката АЕЦ, само че наблюдават деликатно обстановката в окупираната от Русия атомна електроцентрала в Украйна, сподели през днешния ден представителят на Съвета за национална сигурност към Белия дом Джон Кърби, представен от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10848
Вчера украинският президент Володимир Зеленски сподели, че Москва обмисля " терористична офанзива " в Запорожката АЕЦ. Кремъл отхвърли изказванията му като " следващата неистина " на Киев.

Съединените щати и Китай не престават да договарят за насърчаване на своите връзки и Пекин към този момент наподобява зает с този разговор, съобщи още Кърби. Според него определението " деспот ", употребявано тази седмица от американския президент Джо Байдън по адрес на китайския му сътрудник Си Цзинпин, няма да попречи на напъните за възстановяване на връзките сред двете най-големи международни сили.

Съединени американски щати се надяват Индия да купува от Русия нефт на цени на или под тавана, избран от Г-7 поради войната против Украйна, сподели представителят на Белия дом.

Той съобщи това в края на държавното посещаване на индийския министър председател Нарендра Моди във Вашингтон.

Кърби се спря и на ескалацията на насилието на окупирания от Израел Западен бряг на река Йордан. Администрацията на американския президент Джо Байдън поддържа контакт с израелското държавно управление във връзка известията, че жители на Съединени американски щати са изложени на риск на Западния бряг, сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР