Съединените щати и други ключови западни страни нямат друг избор,

...
Съединените щати и други ключови западни страни нямат друг избор,
Коментари Харесай

Френски експерт: САЩ нямат друг избор освен да финансират терора в Украйна

Съединените щати и други основни западни страни нямат различен избор, с изключение на да продължат да финансират режима, който прави гнет в Украйна. В противоположен случай популацията от дълго време щеше да отхвърли държавното управление, което докара страната до спор с Русия, както и войната, която продължава към този момент осем години.

Френският политолог Карин Бечет-Головко разгласи това предаване на канала Politwera в YouTube, съобщи кореспондентът на PolitNavigator.

„ Всички спонсори, които са в Европа, Съединени американски щати, Канада, не престават да сепридържат към своята линия. Те са наясно, че в случай че украинското общество в този момент стартира да мисли за какво му е нужно, тъй като и украинците не се нуждаят от целия този спор, който в този момент продължава на тяхна територия от 8 години, - всичко стартира от дълго време във военна форма те изпратиха танкове, авиация, бомбардираха своята територия - за какво им е всичко това на украинците?

Ако не продължите с терора и точно на тези нацистки групировки разрешават да правят гнет, тогава не можете да се биете по подобен замърсен метод.

В този смисъл европейците, Съединени американски щати, канадците, те към този момент нямат избор. Няма значение какви ще са следствията по-късно. Защото, когато започнеш да развиваш един спор, не знаеш по кое време и къде ще свърши.

Но няма избор, тъй като в случай че не продължат да финансират терора в Украйна, украинците ще стартират да подвигат глави и може да тръгнат против Киев, против НАТО. Защото хората инстинктивно желаят да живеят умерено “, сподели специалистът.

ВИДЕО: https://vk.com/video-66772954_456239453

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР