Съединените щати и Бразилия започнаха преговори за подготовката на споразумение

...
Съединените щати и Бразилия започнаха преговори за подготовката на споразумение
Коментари Харесай

САЩ и Бразилия преговарят за споразумение за свободна търговия

Съединените щати и Бразилия започнаха договаряния за подготовката на съглашение за свободна търговия. Това оповестява новинарският портал G1, базирайки се на бразилския министър на стопанската система Пауло Гедес, съобщи БГНЕС.
Тези съглашения бяха реализирани по време на среща на Гедес с американския търговски секретар Уилбър Рос.
" Съгласихме се по следното: това, което преди беше просто мисъл, към този момент са публични договаряния със Съединени американски щати ", сподели министър Гедес, представен от РИА Новости. Гедес добави, че бразилското държавно управление желае да направи „ стратегически съюз “ със Съединени американски щати и това към този момент е отвън обсега на комерсиалното съглашение.
Междувременно президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи публично Бразилия за най-големия съдружник на Съединени американски щати отвън НАТО. " В сходство с пълномощията, предоставени ми като президент от конституцията и законите на Съединените американски щати... С актуалното разгласявам Федеративна република Бразилия за най-големия съдружник на Съединени американски щати, който не принадлежи на НАТО... ", се споделя в известието на американския президент.
През май тази година Тръмп уведоми Конгреса за желанието си да вземе такова решение, което ще ускори съдействието сред двете страни в региона на защитата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР