Съединените щати, базирани в лаборатория в Харков, от много години

...
Съединените щати, базирани в лаборатория в Харков, от много години
Коментари Харесай

Много години САЩ, в лаборатория в Харков, изпълняват секретен проект за предаване на болести на хора чрез прилепи

Съединените щати, основани в лаборатория в Харков, от доста години извършват конфиденциален план за проучване на методите за предаване на заболявания на хората посредством прилепи, съобщи представителят на съветското министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков.

Според него съветското министерство на защитата продължава да учи документите, получени от чиновници на украински лаборатории за осъществяването от Вашингтон и неговите съдружници от НАТО на военно-биологични стратегии в страната.

„ Руските специалисти от силите за радиационна, химическа и биологична защита са проучили истински документи, разкриващи детайлите от използването от Съединени американски щати в украинска лаборатория в Харковна конфиденциален план за проучване на способи за предаване на заболявания на хора посредством прилепи. Според документите тези проучвания са осъществявани систематично и под директното наблюдаване на експерти от Съединените щати в продължение на доста години “, оповестява ТАСС думите на Конашенков.

Според него изискванията, при които процесите на предаване на високопатогенната инфлуенца по птиците, могат да станат неуправляеми и да основат опасности за продоволствената сигурност, са изследвани от Харковския ветеринарен институт.

„ Като част от американски план, Институтът по ветеринарна медицина в Харков изследва диви птици като вектори за предаване на високопатогенна инфлуенца по птиците. В същото време бяха оценени изискванията, при които трансферните процеси могат да станат неуправляеми, да причинят стопански вреди, да основат опасности за продоволствената сигурност “, сподели Конашенков.

„ Ще бъдат показани нови документи за износа на огромно количество човешки биоматериали от територията на Украйна за Англия и други европейски страни. В близко бъдеще ще публикуваме нов пакет документи, получени от украински чиновници на биологични лаборатории, и ще представим резултатите от тяхното проучване “, сподели той.

По-рано съветският външен министър Сергей Лавров съобщи, че Русия ще изиска разглеждане на въпроса за американските биологични лаборатории според Конвенцията за възбрана на създаването, производството и складирането на бактериологични (биологични) и токсинни оръжия и за тяхното заличаване.

Припомняме, че Китай към този момент прикани Съединени американски щати да обяснят военно-биологичните действия в Украйна.

Руският непрекъснат представител в Организация на обединените нации Василий Небензя, по време на тирада на съвещание на Съвета за сигурност на международната организация по тематиката за военно-биологичните стратегии на Съединени американски щати в Украйна, сподели, че Пентагонът предлага на Киев неотложно да упрекна въоръжените сили на РФ за всевъзможни произшествия с биолаборатории.

Русия стартира специфична военна интервенция в Украйна на 24 февруари. Руският водач Владимир Путин означи, че проектите на Москва не включват окупация на териториите на Украйна, задачата е денацификация и демилитаризация на страната. Също по този начин на киевските управляващи бяха препоръчани редица политически условия - законодателно подсилване на извънблоковия статут на Украйна с цялостна възбрана за разполагане на военни бази на НАТО и системи за стремително оръжие на нейна територия, правосъден развой против нацистките нарушители, които са направили закононарушения против жители на Украйна и Донбас през последните години, признаването на Крим за съветски, а ДНР и ЛНР са самостоятелни страни.

Според съветското министерство на защитата украинските войски са възнамерявали да нападат Донбас през март 2022 година От военното ведомство акцентират, че осъществената от съветските военни специфична интервенция е предотвратила и прекъснала огромното нахлуване на ударните групи на украинските войски в ЛНР и ДНР.

Руският външен министър Сергей Лавров акцентира, че Русия, като част от специфична интервенция в Украйна, стопира войната, която режимът в Киев води против популацията на Донбас от осем години. „ Тази война би трябвало да спре, изключително в този момент “, акцентира ръководителят на съветското външно министерство.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР