Съединените американски щати искат да лишат Русия от суверенитет, за

...
Съединените американски щати искат да лишат Русия от суверенитет, за
Коментари Харесай

Оливър Стоун: САЩ искат да лишат Русия от суверенитет и да заграбят нейните ресурси

Съединените американски щати желаят да лишат Русия от суверенитет, с цел да завладеят нейните запаси. Това съобщи американският режисьор, притежател на три награди " Оскар, Оливър Стоун в диалог с портала .

В изявлението той уточни, че Вашингтон не харесва сегашната обстановка в света, в която Русия, опустошена през 90-те години, се изправи на крайници и се трансформира в деен политически състезател.

„ Ние не желаеме самостоятелна Русия, желаеме да я лишим от суверенитет, с цел да влезем в евразийския континент ", акцентира Стоун в диалог с портала.

През юли Стоун сподели, че Путин " не е чудовището, за каквото го показва американската пропагандна машина ". Той означи, че до момента в който е снимал изявление с съветския водач, той му е задавал директни и почтени въпроси и не е забелязал „ враждебност " в думите му.

През предходната година Стоун сподели, че счита, че Съединени американски щати са виновни за разпалването на спора в Украйна. Според него от 2014 година Украйна е престанала да бъде неутрална и е заела позиция против Русия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР