Съединението на Княжество България с Източна Румелия е забележителен успех

...
Съединението на Княжество България с Източна Румелия е забележителен успех
Коментари Харесай

Борисов: Единението е знак за зрелостта на обществото

" Съединението на Княжество България с Източна Румелия е незабравим триумф на българското общество. Доказателство, че един единен народ може да реализира велико дело напълно самичък, без непозната помощ ". Това написа министър председателят Бойко Борисов във фейсбук профила си във връзка 6-ти септември - Денят на Съединението.

" Мощната поддръжка и единство към националния блян тогава са знак за зрелостта и волята на обществото. Винаги съм считал, че би трябвало да използваме поуките на предишното, с цел да решаваме проблемите си през днешния ден. Сега желанието за ново начало още веднъж е реалност ", написа още Борисов.

" Справедливост и по-добро бъдеще се реализират със средствата на демокрацията, а не с вдигнат пестник. Нито с ковчези, бесилки, бомбички и унизени чиновници на реда. Този развой не се изчерпва и със промяната на един ръководещ с различен. Затова предложих и съответен проект за рестарт. Кауза, към която си коства да се обединим. И която може да ни изведе от един сложен миг. Точно както преди 135 години. Защото Съединението прави силата! Честит празник! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР