Съединението е много важно и със сигурност българският народ има

...
Съединението е много важно и със сигурност българският народ има
Коментари Харесай

Кандидат на Възраждане каза защо нямаме днес съединение

„ Съединението е доста значимо и сигурно българският народ има потребност да бъде единен. Проблемът е в политическия хайлайф. На върха на страната сме поставили към този момент повече от 30 години едни хора, които не са способни да управляват страната и от там идват проблемите ", съобщи пред НоваНюз претендентът за народен представител от възобновление Деян Николов.

" Нормалният, средностатистически българин, който си гледа работата и си живее живота по един естествен метод, се усеща единен с близките. Друг е въпросът, че страната през последните 30 години прави всичко допустимо да ни разедини, да ни раздели по най-различни тематики ", добави Николов.

Според политика от партията на Костадин Костадинов, имаме потребност от повече обединяване на равнище общество, с цел да може обществото да успее да изкара на върха на политическата ни система хора, които  могат да работят дружно и които пазят българските национални ползи.

„ По отношение на Европейския съюз - в сегашната му форма по-скоро поносим вреди. Трябва  да предоговорим изискванията си. По отношение на НАТО, моето персонално мнение е, че би трябвало да го напуснем. Трябва да има референдум и българският народ да реши. България би трябвало да може сама да се отбранява. Реалната опасност е Турция. Тя е член на НАТО. Ако ние имаме спор с Турция, НАТО няма да се намеси. Така че, сега нямаме отбрана. Живеем с илюзията, че имаме отбрана ”, уточни Николов.

Той счита, че сигурно е по-добре да възстановим връзките с „ Газпром ”, с цел да имаме газ и сигурни доставки.

„ Ако „ Възраждане ” ръководи, ние можем  да водим договаряния с съветската страна, тъй че да осигурим сигурни доставки, и то при оптимални цени ”, сподели Деян Николов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР