Съдовите хирурзи на УМБАЛ Проф. д-р Александър Чирков ще извършват

...
Съдовите хирурзи на УМБАЛ Проф. д-р Александър Чирков ще извършват
Коментари Харесай

Болница Проф. д-р Александър Чирков обявява ден за безплатни прегледи за диабетици

Съдовите хирурзи на УМБАЛ " Проф. доктор Александър Чирков " ще правят безвъзмездни прегледи за диабетици на възраст над 50-60 години . Консултациите ще се проведат на 12 април (сряда) на адрес: гр. София, бул. Пенчо Славейков 52А, Хирургичен блок Б, кабинет " Съдова хирургия ", оповестяват от Пресслужбата на болничното заведение.

Желаещите да се прегледат могат да го създадат след предварителна регистрация на място в болничното заведение или да запишат час на тел. 0800 40 909 , без направление от персонален доктор.

Най-честите и най-тежки затруднение от диабета са съдовите болести. Диабетът е един от главните рискови фактори за атеросклероза и хронична артериална непълнота на крайниците. Профилактиката и предварителната защита са от първостепенна значимост за ранното диагностициране, лекуване и опазване виталните функционалности на крайниците.

В рамките на самодейността ще могат да бъдат прегледани гратис към 30 души . Ако ползата към акцията е огромен и часовете се запълнят бързо съдовите хирурзи от УМБАЛ " Проф. доктор Александър Чирков " имат подготвеност да разгласят нови дати и да прегледат всички пациенти.
 500 000 са с диабет, българите с най-лесен достъп до доктор
500 000 са с диабет, българите с най-лесен достъп до доктор

На първо място сме в Европа по ендокринолози на глава от населението
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР