Съдийските назначения за четвъртфиналите на световното първенство в Русия повдигнаха

...
Съдийските назначения за четвъртфиналите на световното първенство в Русия повдигнаха
Коментари Харесай

Съдийски назначения предизвикаха скандал

Съдийските назначения за четвъртфиналите на международното състезание в Русия повдигнаха напрежението измежду доста от достигналите до тази фаза тимове. От ФИФА дефинираха нарядите за дуелите на 6 и 7 юли, а имената им провокираха много мнения.

Първата четвъртфинална среща е сред Уругвай и Франция. Двубоят е в 17:00 часа на 6 юли в Нижний Новгород. За арбитър на дуела бе избран аржентинецът Нестор Питана. Назначението му бе признато с съмнение поради няколко обстоятелството - Уругвай е прилежаща на Аржентина страна, а точно Франция изхвърли Меси и компания от Мондиала, написа "Блиц ".

Вторият четвъртфинал на 6 юли е сред Белгия и Бразилия. Съдия на мача е сърбинът Миорад Мажич, а това още веднъж бе посрещнато с съмнение. Именно "кариоките " стопираха Сърбия към елиминационната фаза.

Русия и Хърватия, който е на 7 юли от 21:00 часа в Сочи бе поверен на бразилеца Сандро Ричи. Според някои изявления в интернет, не би трябвало представител на страна, която е измежду четвъртфиналистите, да свири мач от тази фаза.

Холандецът Бьорн Кайперс ще реферира чисто европейския конфликт сред Швеция и Англия на 7 юли в Самара от 17:00 часа, като единствено за това предопределение не се откри кой да се изкаже отрицателно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР