Съдийската комисия към БФС потвърди, че няма да разглежда жалбата

...
Съдийската комисия към БФС потвърди, че няма да разглежда жалбата
Коментари Харесай

Официално: Жалбата на ЦСКА няма да бъде разглеждана

Съдийската комисия към БФС удостовери, че няма да преглежда жалбата на ЦСКА против съдийството на дербито с Лудогорец, извоювано от " алените " с 2:1. Причината за това е, че тя е подадена след крайния период. Заради това ще бъде наложено наказване на делегата на мача.

Ето цялото мнение по случая:

- СТК, откакто прегледа провелите се срещи от 15-ти кръг на Първа лига и 14-ти кръг на Втора лига, установи, че има противоречие в постъпилите данни в Електронното състезание и в постъпилите документи на длъжностните лица в срещата ПФК " Лудогорец 1945 " Рз - ПФК " ЦСКА - София " Сф. В електронното състезание няма отразено заявление на ПФК " ЦСКА-София ", че ще следва тъжба от съдийско естество, срещата е приключила в 19,53 и периода за подаване на жалбата според член 36, ал.4 от Наредбата за шампионатите и шампионатите в системата на БФС за сезон 2017/2018 е надлежно най-късно до 20,53. В документите на делегата на срещата в 21,15 е отразено от представител на ПФК " ЦСКА-София ", че ще следва тъжба от съдийско естество. Предвид горното заради пресрочване на заявката за подаване на тъжба, същата не следва да бъде прегледана от Съдийската комисия при БФС.

- За нарушение на член 36, алинея 4 от Наредбата за шампионатите и шампионатите в системата на БФС за сезон 2017/2018, делегата на срещата се санкционира според Статута на делегата в системата на БФС.

 Петър Петров: Жалбата на ЦСКА няма да бъде обсъждана
Съдийската комисия няма да преглежда жалбата на ЦСКА

Петър Петров упрекна " алените " в популизъм
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР