Съдия в Ню Йорк разреши на прокурора по делото Алвин

...
Съдия в Ню Йорк разреши на прокурора по делото Алвин
Коментари Харесай

Съдът позволи обвинителният акт срещу Тръмп да бъде направен обществено достояние

Съдия в Ню Йорк позволи на прокурора по делото Алвин Браг да направи публично притежание обвинителния акт против някогашния президент Доналд Тръмп, съобщи Ройтерс.

Засега няма изясненост по кое време вероятно ще стане публикуването.

Очаква се Тръмп да се яви пред съда в Манхатън във вторник. Всичко това се случва в миг, когато републиканецът се готви за предизборна конкуренция за завръщането си в Белия дом.

Тръмп даде да се разбере, че ще продължи с акцията си за преизбиране макар делото против него. Вчера на експрезидента бяха повдигнати публични обвинявания по отношение на следствие против него за пазаруване на мълчанието на порнозвездата Сторми Даниълс през 2016 година, че е имала полови връзки с него.

Така той стана първият някогашен държавен глава на Съединени американски щати, упрекнат в осъществяване на незаконни дейности.

" Не ме е боязън от това, което следва ", разяснява през днешния ден Тръмп въпроса в имейл до участниците в събитие за набиране на средства за предизборната му акция.
Конкретните обвинявания против някогашния президент към този момент не са известни, само че по данни на Си Ен Ен против него има обвинявания от над 30 точки, свързани с бизнес измами.

Сюзан Нешелс, един от юристите на Тръмп, съобщи пред Ройтерс, че някогашният президент няма да се признава за отговорен.

Друг негов юрист, Джозеф Такопина, сподели, че Тръмп няма да носи белезници по време на правосъдното съвещание и евентуално ще бъде пуснат, без да се постанова да внася парична гаранция.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР