Млад шофьор в кола за 200 бона е най-опасната комбинация

...
Млад шофьор в кола за 200 бона е най-опасната комбинация
Коментари Харесай

Млад шофьор в кола за 200 бона е най-опасната комбинация на пътя


Млад водач в кола за 200 бона е най-опасната композиция на пътя. Предлагат да вкарат в указател притежателите на мощни коли. Полицията бди по булевардите, само че не всеки път това е задоволително.

Жестоката злополука на бул. “Руски ” постави доста неуместни въпроси
Според него починалият водач е нямал никакво време за реакция. „ Дошъл е за една секунда от кръстовището до мястото на случая ”, уточни Щерев.
Според рали водача през първите 5 години
от стажа на младите водачи би трябвало да са ограничи мощността на колите, които карат. Той изясни, че в случай че би трябвало да мине с 200 км/ч по този сектор при мокрия асфалт, както е било в понеделник, ще му е нужна към 2-3 седмици подготовка, в това число по автомобила – като амортисьори и гуми. Разбилият се „ Рейндж Ровър “ е създаден през 2019 година и е благосъстоятелност на столична компания, от която настояват, че са го дали чартърен на Кристиан Екмекчиян в чудесно техническо положение.
Мощните коли изкушават още доста
пловдивчани, сходно на починалия юноша. Официалните числа демонстрират, че за първите четири месеца на годината в Пътна полиция под тепетата

са регистрирани 31 джипа като този, който се трансформира в ковчег за двамата младежи

на бул. „ Руски “. По улиците в града са тръгнали още 32 тесли, 32 поршета, 8 ягуара, 5 мазератита, две ламборгинита и стотици джипове БМВ. Отделно от това, за времето от януари до края на април има регистрирани по един брой „ Ферари “ и „ Макларън “, който върви от 280 000 лева
до 150 000 евро втора употреба.
След нещастието в Пловдив от доста и разнообразни места се чува въпросът „ Откъде млади момчета имат толкоз пари за тези скъпи коли? “.

По този мотив в обществените мрежи върви предложение за рисков водач да не се смята единствено този, който към този момент е имал проблеми с полицията, а и оня, който има прекомерно скъпа кола. Идеята им е да има обособен указател, в който да участват имената на притежателите на
такива возила и те да бъдат зорко следени.
Шефката на Европейския център за транспортни политики Диана Русинова месеци наред подмята концепцията Национална агенция за приходите да прави инспекции на приходите на такива лица, само че тя не среща огромна поддръжка.

Иначе, както се случва след всяка сходна покруса с огромен публичен отзив, страната още веднъж се задейства.

Вътрешният министър Калин Стоянов разпореди огромна полицейска акция, вследствие на която
огромните градове безусловно посиняха от патрули.
Предстои незабавно да се доставят и 273 камери. Първите над 60 се чакат до няколко месеца, похвали се през вчерашния ден министър Калин Стоянов. И сподели нещо основно: „ Искам да припомня, че задължението за това, което се случва по пътищата, не е единствено на Министерство на вътрешните работи, а на голям брой министерства и организации “.
Катастрофата с жертви в Пловдив
разсъни още веднъж и апелите за повишение на санкциите и за по-сурови санкции за оживелите в тежки произшествия извършители, както и за повече рестрикции към младите водачи. Конкретни стъпки обаче не са подхванати, а пловдивчани разясняват: „ Всяко знамение за три дни И Кристиан, и Теодора ще бъдат забравени до идващите жертви! “.
Другите двама потърпевши младежи
при мелето на бул. “Руски “ остават с заплаха за живота. От УМБАЛ „ Св. Георги “ увериха, че лекарите вършат всичко по силите си за тяхното възобновяване.

Междувременно през алеята, където се смачка джипът на Кристиан, хората минават страхливо и със редуциран взор. На мястото има оставени свещи и цветя.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР