Съдия от Вирджиния отхвърли искането на актрисата Амбър Хърд за

...
Съдия от Вирджиния отхвърли искането на актрисата Амбър Хърд за
Коментари Харесай

Съдия отхвърли искането на Амбър Хърд за нов процес срещу Джони Деп

Съдия от Вирджиния отхвърли настояването на актрисата Амбър Хърд за нов правосъден развой по делото за клюка, което тя загуби от някогашния си брачен партньор Джони Деп.

Адвокатите на Хърд желаеха от арбитър Пени Азкарате да анулира присъдата, с която на Деп бяха присъдени 10 милиона $, и да разгласи нов правосъден развой, само че съдията отхвърли настояването. Хърд изиска нов развой заради неточности, позволени в предходния развой. Адвокатите й настояват, че един от правосъдните заседатели не се е явил на делото под личното си име.

" Няма доказателства за машинация или непозволени дейности ", съобщи Азкарате, а правосъдният заседател " дава отговор на законовите условия за работа ".

През юни правосъдните заседатели поддържаха звездата от " Карибски пирати " след под напрежение шестседмичен развой, който се водеше във връзка на оспорвани изказвания за домашно принуждение. Седемчленното жури присъди обезщетение на Деп, откакто откри, че вестникарска публикация от 2018 година, написана от Хърд за претърпяното от нея " полово принуждение ", е клеветническа.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР