Съдия от апелативния съд в Ню Йорк в сряда бързо

...
Съдия от апелативния съд в Ню Йорк в сряда бързо
Коментари Харесай

Съд в Ню Йорк отхвърли трети иск на Тръмп да отложи дело

Съдия от апелативния съд в Ню Йорк в сряда бързо отхвърли последния опит на юристите на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп да отсрочи предстоящия  углавен развой за неопределен срок, оповестява The Washington Times.

Делото е за фалшифицирани документи за средства, платени през 2016 година, в това число и на порнозвезда, с цел да се крият неуместни обстоятелства за Тръмп. 

Според юристите му, той би трябвало да е в предизборната си акция, а не в правосъдна зала да се пази от идната седмица.
 Съдът в Ню Йорк санкции Тръмп с 355 млн. $ по дело за машинация
Съдът в Ню Йорк санкции Тръмп с 355 млн. $ по дело за машинация

Удар по реномето на някогашния президент на Съединени американски щати

Адвокатите на Тръмп бяха поискали от апелативния съд н а приблизително равнище на щата да спре делото за неопределен срок, до момента в който те се борят да отстранят съдията и да оспорят няколко от неговите досъдебни решения, които съгласно тях съществено са попречили отбраната на хипотетичния републикански претендент.

Решението на съдията Елън Гесмър, след трети следващ ден изключителни чувания по настояванията на Тръмп за отсрочване, беше още една загуба за Тръмп, който неведнъж се опитваше да отсрочи процеса. С изключение на по-нататъшни правосъдни дейности, решението отваря пътя изборът на правосъдни заседатели да стартира идващия понеделник.

Припомняме, че президентът на Съединени американски щати пред Доналд Тръмп преди президентските избори през ноември , защото републиканският претендент се приготвя за началото на първия от четирите идни наказателни процеса.

Това сочат данните от ново изследване на Reuters/Ipsos. Анкетата на Reuters/Ipsos е извършена измежду 833 пълнолетни жители при започване на месец април.

Около 41% от записаните гласоподаватели в допитването показват, че биха дали своят вот за Байдън, в случай че изборите се проведат през днешния ден. 37 % от запитаните пък са подготвени да дадат гласа си за Доналд Тръмп. Останалите 22 % от респондентите към момента не са избрали претендент, склонни са да гласоподават за трети претендент или въобще няма да гласоподават.

Очакванията са изборите през ноември да бъдат много оспорвани . Това е първият реванш на президентските избори в Съединени американски щати от близо 70 години.

Тръмп би трябвало да се яви в правосъдна зала в Манхатън на 15 април за началото на първия от четирите висящи наказателни процеса. Байдън пък търпи рецензии поради поддръжката му за Израел във войната с Хамас.
 Съдия краткотрайно стопира процеса за машинация против Тръмп в Ню Йорк
Съдия краткотрайно стопира процеса за машинация против Тръмп в Ню Йорк

След като Тръмп заведе дело против наблюдаващия осъждам

Президентът . Той не се призна за отговорен по нито едно от обвиняванията. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР