Съдия Емилия Петкова от Апелативния специализиран наказателен съд е загинала

...
Съдия Емилия Петкова от Апелативния специализиран наказателен съд е загинала
Коментари Харесай

Съдия от делото Октопод е загинала в катастрофа на АМ Тракия

Съдия Емилия Петкова от Апелативния профилиран углавен съд е починала при тежката злополука на автомагистрала „ Тракия” в събота.

На 29 януари представителят на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов изясни, че джип е блъснал лека кола откъм гърба, вследствие на което шофьорката е починала на място. Двата автомобила са избухнали в пламъци, 36-годишният водач на джипа е откаран в болница. Самоличността на умрялата не бе открита, защото автомобилът ѝ изгоря изцяло. Заради злополуката придвижването на автомагистрала "Тракия " в посока София бе спряно за часове.

Самоличността на починалата Емилия Петкова са удостоверили за от Апелативния спецсъд. Колегите ѝ са изискали информация от Министерство на вътрешните работи, откакто съдията не се явила за две съвещания.

ДНК експертизата още не е подготвена, само че от данните за колата служителите на реда създали извод, че евентуално става дума за нея.

СъдияЕмилия Петкова гледаше едни от най-шумните каузи през последните години. Сред тях делото "Октопод ", както и процесът против някогашната съдийка Румяна Чаналова, както и делото против Емил Милев по прякор Крокодила, напомня Нова телевизия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР