Съдия Димитър Бишуров официално встъпи в длъжност в Окръжен съд

...
Съдия Димитър Бишуров официално встъпи в длъжност в Окръжен съд
Коментари Харесай

Димитър Бишуров встъпи в длъжност в Окръжния съд в Пазарджик

Съдия Димитър Бишуров публично встъпи в служба в Окръжен съд – Пазарджик.

Магистратът е нараснал с решение наСъдийската гилдия към Висшия правосъден съвет след състезанието за повишение в служба „ арбитър “ в Окръжен съд – Пазарджик.

Димитър Бишуров е приключил компетентност „ Право “ в СУ „ Климент Охридски “ през 2001 година Той е арбитър от кариерата с над 17 години юридически стаж и има сан „ арбитър във Върховен касационен съд и Върховен административен съд “. Работил е като младши прокурор и прокурор в Районна прокуратура – Пазарджик. От 2005 година е бил арбитър в Районен съд – Пазарджик като от 07.09.2022 година е командирован в Окръжен съд – Пазарджик.

Магистратът подписа акта за встъпване в служба на тържествена гала пред Общото заседание на съда, на което участваха административният началник госпожа Елеонора Серафимова, зам.-председателите и окръжните съдии.

Повишеният магистрат ще довърши започнатите с негово присъединяване наказателни каузи в Районен съд – Пазарджик, на които е даден ход на правосъдното разследване. Съдия Бишуров ще правораздава в Наказателно поделение на Окръжен съд – Пазарджик.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР