Съдебните органи във Воронежска област в Русия са започнали проверка

...
Съдебните органи във Воронежска област в Русия са започнали проверка
Коментари Харесай

Пълен потрес! Професионална бавачка скандализира мрежата, няма да повярвате по какъв начин усмирява малките деца

Съдебните органи във Воронежска област в Русия са почнали инспекция във връзка с бавачка, която употребила филми за възрастни като средство за усмиряване на деца, пишат съветските издания. Жената, която повече от 10 години се занимава професионално с възпитанието на деца, признала в обществените мрежи, че употребява подобен нетрадиционен способ. Без да изважда на показ самоличността си, анонимно, тя съобщила, че пуска порно на неспокойните деца.

" Работя от доста години и родителите са удовлетворени от работата ми, а пък децата ме слушат. Имам доста позитивни мнения за професионалната ми активност. Тайната за това по какъв начин децата са спокойни при мен се състои в това, че когато те престават да ме слушат, аз им пущам порно и те се успокояват, а аз мога да се занимавам със своите неща. Изпитвам позор, само че на тях им харесва. Вече трето дете харесва такива филми ", разкрива " професионалната " си загадка бавачката.

Не излиза наяве на какъв брой години са децата, които са гледали филми за възрастни. Не е известна и личността на странната възпитателка, само че органите на реда в Русия са подхванали нужните дейности за изясняване на случая.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР