Съдбоносният ден за най-накрая настъпи и цяла България тръпне в

...
Съдбоносният ден за най-накрая настъпи и цяла България тръпне в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Кубрат Пулев - Антъни Джошуа

Съдбоносният ден за най-сетне настъпи и цяла България тръпне в очакване да види какво ще се случи в Лондон, когато в събота вечер ще станем очевидци на дълго чакания двубой в спор за международните трофеи на IBF, WBA, WBO и IBO в тежка категория.
След като още през 2016 година Кобрата се трансформира в кандидат на IBF, по ред аргументи и поради една травма българинът трябваше да чака 4 години за втория си опит да завоюва купата, само че най-сетне го получава! Може да следите развоя на дуела
 Пулев няма да има късмет за нов мач за купата при болест или травма, Джошуа - да! Пулев няма да има късмет за нов мач за купата при болест или травма, Джошуа - да!
Любопитна детайлност разкри коментаторът Огнян Георгиев към мача Кубрат Пулев - Антъни Джошуа. Анализаторът, който ще ни направи съп...
Можете да следите
В събота вечер в зала " Уембли " в Лондон ще прави първа отбрана на пояса си, откакто си върна поясите с сложен 12-рундов успех над Анди Руис - мексиканецът, който го шокира на 1-и юни 2019 година и го нокаутира в " Медисън Скуеър Гардън ".
Сега всички почитатели на българския боксьор имат вяра, че достижението на Руис може да бъде повторено от Кобрата. Битката сред двамата е част от церемония вечерта на " Мачруум ", която стартира в 20:00 часа българско време. Срещата сред Джошуа и Кобрата се чака да стартира към среднощ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР