Съдбата рядко дава втори шансове, но днес (3 март) Барселона

...
Съдбата рядко дава втори шансове, но днес (3 март) Барселона
Коментари Харесай

"Барса" на труден поправителен срещу "Севиля"

Съдбата рядко дава втори шансове, само че през днешния ден (3 март) " Барселона " има подобен! Каталунците се изправят във втори мач от полуфиналната фаза на шампионата за Купа на краля против различен от любимците в конкуренцията - " Севиля " .

Срещата можа да гледате директно по bTV Action от 22:00 ч.

Снимка: Reuters

В първия мач " Барса " не беше оня заплашителен противник, който всява боязън във всички! Напротив! Лионел Меси и компания изгубиха мача на стадион " Рамон Санчес Писхуан " с 0:2. Головете бяха дело на Жул Кунде и Иван Ракитич.

Така каталунците си потеглиха разочаровани от Андалусия и с ясното схващане, че нямат право на неточност в реванша!

Всъщност " Барса " загатна, че може да се оправи с този противник. В събота (27 февруари) двата отбора се изправиха един против различен в шампионата. И " синьо-червените " победиха с 2:0. Това обаче е минималният резултат, който им би трябвало през днешния ден.

" Севиля " надали ще се откаже от опцията да изхвърли рекордьорите по извоювани Купи на краля (30) от конкуренцията. Андалусийците са много обратно в тази ранглиста със единствено 5 трофея. Те изгубиха финалите през 2016 и 2018 година и оттогава не са влизали в директна борба за Купата.

Снимка: Reuters

В " Барселона " разсейващ фактор са арестите в последните дни. Бившият президент Хосеп Мария Бартомеу, изпълнителния шеф Оскар Грау и други висши чиновници в клуба бяха арестувани по обвинявания за неприятно ръководство и корупция. Твърди се, че двамата са употребявали компания, която да пази репутацията на управлението, само че да очерня пред обществото звездите на отбора, измежду които е и Лионел Меси. Аржентинецът изиска да напусне " Барса " в края на предишния сезон, само че по този начин и не стигна до съгласие с Бартомеу и остана в отбора.

Снимка: Reuters

Дали правосъдните борби ще помрачат тези на терена? Или каталунците ще покажат, че в сложните моменти могат да се обединят? Дали " Севиля " ще изпусне тази комфортна преднина? Или Ракитич още веднъж ще вкара във вратата на някогашния си отбор?

Гледайте реванша от полуфиналите в шампионата за Купата на краля сред " Барселона " и " Севиля " директно по bTV Action от 22:00 ч.!

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР