Съдът в руския град Ростов решава доста зловещ случай. Той

...
Съдът в руския град Ростов решава доста зловещ случай. Той
Коментари Харесай

Зловещо! Собственик на автосервиз опита да продаде работника си за органи в Украйна, но сам падна в капана...

Съдът в съветския град Ростов взема решение много злокобен случай. Той би трябвало да реши каква ще е присъдата на притежател на автосервиз, който решил да продаде един от чиновниците си за... органи.

Бизнесменът взел под благовиден предлож паспорта на служащия си. Той се решил да извърши закононарушението, откакто му разказали за загадка клиника в Украйна, която се занимавала с незаконна търговия с органи и тъкани. За един " жив мъртвец " клиниката предложила над 20 хиляди евро.

Според информация на проверяващите предприемачът имал съизвършител в закононарушението. Именно той се разприказвал и по този начин информацията стигнала до полицията. С двамата мъже се свързал служител на реда, който твърдял, че може да вдигне цената пред клиниката и предложил да посредничи, представяйки се за доктор.

Оставало най-трудното - да бъде осъществено отвличането и " стоката " да се достави в Украйна. Оттам нататък всичко се развило в положителните практики на екшън филмите. Собственикът на автосервиза убедил служителя си да изтегли мним заем за покупката на две БМВ-та. След това хората на предприемача " откраднали " колите. Малко по-късно обяснили на служителя, че един от колите е открит в Украйна и би трябвало да се приготви да пътува до там, с цел да си я прибере назад в Русия. Но за начало трябвало да мине и през здравно проучване, с цел да мине границата.

След като се убедили, че е в действителност здрав, съучастниците договорили и среща с " купувача ", без да знаят, че към този момент им е квалифициран капан. На мястото на срещата двамата били задържани.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР