Съдът в Русия призна за виновна жена, която хвърлила през

...
Съдът в Русия призна за виновна жена, която хвърлила през
Коментари Харесай

Жена хвърли през прозореца 5-годишно момченце, защото искало да се прибере у дома

Съдът в Русия призна за отговорна жена, която хвърлила през прозореца на жилището си 5-годишно момченце. Причината - детето желало да се прибира вкъщи, заяви Риа Новости.

 Случаят е от септември миналато година. Осъдената към днешна дата, поканила във съдбовния ден своя другарка и сина й вкъщи си. От дума на дума двете дами решили да се почерпят с алкохолни питиета. Когато станало късно вечерта, 5-годишното момченце почнало да моли майка си да се прибират вкъщи, тъй като към този момент е изтощено и му се спи. Тъй като детето не спирало да упорства, домакинята се разлютила и пред очите на приятелката си сграбчила детето и го хвърлила през прозореца на жилището си. 

За благополучие, апартаментът се намирал на втория етаж, а тъкмо под прозорците имало шубраци. Момченцето се приземило върху тях, което най-вероятно е избавило живота му. 

Днес в съда виновницата не пожела да признае закононарушението си. През цялото време тя поддържала версията, че просто си играела с детето и целият случай е станал по случайност. 

В последна сметка дамата ще влезе в затвор за година и половина, а по-късно ще търпи 7-годишна условна присъда с 5-годишен изпитателен период. 

Наказана е и майката на момченцето, само че единствено с административна глоба.

Превод " Петел "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР