Съдът в Пловдив остави за постоянно 29-годишняят Цветомир Пенков, пребил

...
Съдът в Пловдив остави за постоянно 29-годишняят Цветомир Пенков, пребил
Коментари Харесай

Съдът в Пловдив остави в ареста Цветомир, пребил жестоко Ванеса – той отрича да е извършител

Съдът в Пловдив остави за непрекъснато 29-годишняят Цветомир Пенков, пребил грубо майката на детето си – Ванеса.  На влизане в залата мъжът съобщи, че ще отговори на всички въпроси на публицистите след мярката. 
Прочетете още
По време на съвещанието юристът му съобщи, че той е бил арестуван наложително, а следствието е прибързала с настояването за общодържавно търсене, защото бил болен.  Той показа медицински документ, с цел да потвърди, само че съдът не го одобри, защото е разгласен за общодържавно търсене на 16 януари, а здравното му е от дата 18 януари.

Според прокурорът по делото има задоволително доказателства, че точно Цветомир Пенко е причинител на тежкото закононарушение, което планува наказване отнемане от независимост от 2 до 10 години. Той има висящи наказателни производства по сходни закононарушения, като има действителна заплаха да се укрие или да извърши ново.  Отделно той има два адреса, като е търсен няколко пъти и не е намиран на нито един от тях.

Искането на юриста бе той да бъде под домакински арест. Според него следствието е на доста ранен стадий и няма задоволително доказателства за нанасянето на телесна щета.

След решението Цветомир съобщи пред репортерите:

„ Аз не съм направил нищо от това.  Социалните желаят да ми вземат детето ”, сподели упрекнатият в бруталния побой.

Както  TrafficNews.bg  писа 24-годишната Ванеса бе призната по неотложност в болница, откакто стана жертва на побой. Жертвата е постъпила за лекуване в УМБАЛ " Свети Георги " с хематоми по цялото тяло и лице, счупени таз, крайници и ребра. Първоначално пред медиците е поддържала версията, че пострадванията са поради рухване по стълбите, само че малко по-късно признала истината за домашното принуждение, на което е подложена не за първи път. 

Във съдбовния ден мъжът е оставил жена си в безпомощнна и кървяща, със строшен таз и бедро, и е избягал дружно с едногодишното им дете. Оставил го е при родителите си, които живеят във Видин и се скрил. Родителите на Ванеса са съумели дружно с полицията да вземат детето, само че настояват, че Цветомир траял да заплашва момичето.

Пенков остана към седмица след побоя на независимост, като през това време поства вулгарни смешки и разнообразни постове във фейсбук профила си, даже разгласява публикация за секс услуги в alo.bg, като е дал номера на дамата, която след нанесените контузии, ще остане близо 2 месеца на легло.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР