Съдът уважи искането на Районна прокуратура - Варна и задържа

...
Съдът уважи искането на Районна прокуратура - Варна и задържа
Коментари Харесай

Постоянен арест за шофьора, блъснал младеж на спирка във Варна и избягал

Съдът почете настояването на Районна прокуратура - Варна и задържа под стража 32-годишния E.K., блъснал пешеходец на автобусна спирка, свалил регистрационните табели на автомобила си и избягал, оповестиха от прокуратурата.

Мъжът е бил притеглен като обвинен за това, че е предизвикал при пътно – транспортно произшествие междинна телесна щета на 18-годишен пешеходец. Е.К. не е имал право да кара, откакто свидетелството му за ръководство на МПС е било отнето. Направеният след случая полеви тест за приложимост на наркотични субстанции от страна на 32-годишния лидер бил позитивен.

Малко след 13:00 часа, на 10 февруари, на автобусна спирка „ Явор “, Е.К. изгубил надзор над лекия автомобил, който управлявал, блъснал 18-годишен варненец, по-късно блъснал друга кола и нанесъл материални вреди по автобусната спирка. След случая, 32-годишният мъж свалил регистрационните табели на автомобила си и напуснал мястото на произшествието. По-късно колата и нейният притежател били открити.

Определението на Варненския областен съд, с което е взета най-тежката мярка за процесуална насила по отношение на 32-годишния варненец, предстои на обжалване пред Окръжния съд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР