Съдът отмени отказа на РИК Стара Загора за допускане на

...
Съдът отмени отказа на РИК Стара Загора за допускане на
Коментари Харесай

Съдът пусна листата на Демократична България за Стара Загора

Съдът анулира отхвърли на РИК Стара Загора за допускане на кандидатската листа на Демократична България за парламентарните избори. Имаме листа в Стара Загора!

Това написа във " Facebook " Константин Павлов.

Припомняме, че казусът с регистрацията на листите на " Демократична България " беше единствено в Стара Загора. Съпредседателят на обединяването Атанас Атанасов сподели пред Българска национална телевизия, че в другите региони, където имаше инспекции, срокът е завършил и няма риск партията да остане без листа.

След като листата на " Демократична България " в Стара Загора не беше записана поради неналичието на годни документи, стартира инспекция в още 8 региона. Всичко това Атанасов дефинира като " дребен атентат " против обединяването. Той добави, че не се учудва от общите дейности на ГЕРБ и Движение за права и свободи по проблема, само че не съумя да си изясни за какво и други партии са ги подкрепили.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР