Съдът одобри постигнато между страните споразумение, с което 40-годишен мъж

...
Съдът одобри постигнато между страните споразумение, с което 40-годишен мъж
Коментари Харесай

40-годишен варненец бе осъден за ползване на фалшиво удостоверение за наследници

 Съдът утвърди реализирано сред страните съглашение, с което 40-годишен мъж от Варна се признава за отговорен в умишлено прилагане при продължавано закононарушение в интервала 21 май – 15 юни 2018 година на неистинен формален документ – уверение за наследници, оповестиха от пресслужбата на Районен съд-Варна. Деянието е наказуемо  по чл.316 от Наказателния кодекс.

На два пъти през горепосочения интервал той се употребил от подправения документ – един път пред чиновник в дирекция " Местни налози “ към общината показал удостоверен дубликат, а различен път пред варненски нотариус умишлено се употребил от оригинал на неистинското уверение за наследници. За самото сформиране на документа от него не може да се търси наказателна отговорност.

Съгласно параметрите на утвърденото от съда съглашение, 40-год. обвиняем следва да търпи наказване " пробация “. В продължение на 6 месеца той предстои на наложителна регистрация по сегашен адрес с честота два пъти седмично, както и на наложителни периодически срещи с пробационен чиновник, също за период от 6 месеца. Съдебният акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР