Съдът е одобрил споразумение постигнато между Окръжна прокуратура - Благоевград

...
Съдът е одобрил споразумение постигнато между Окръжна прокуратура - Благоевград
Коментари Харесай

Две години затвор за пренос на един грам хероин

Съдът е одобрил съглашение реализирано сред Окръжна прокуратура - Благоевград и отбраната на подсъдимата гръцка гражданка С.С., упрекната за преместване на един грам хероин през границата на страната, оповестиха от прокуратурата.

Тя се е признала за отговорна за това, че към 11 часа на 8 август 2018 година, в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата - Промахон, направила опит да придвижи през гръцко-българската граница един грам високорисково наркотично вещество - хероин, със наличие на диацетилморфин - 21,5%.

Подсъдимата нямала съответно позволение за преместване на такова наркотично вещество, каквото се изисква по Закона за надзор на наркотичните субстанции и прекурсорите. Съгласно разпореждане на Министерски съвет за установяване цените на наркотичните субстанции за потребностите на съдопроизводството цената на откритата у нея дрога е в размер на петдесет лв., прецизираха от прокуратурата.

С определение на съда на С.С. е наложено наказване от две години отнемане от независимост при непоколебим режим на изтърпяване. Подсъдимата е осъждана.

Споразумението е влезнало в законна мощ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР