Съд в Ню Йорк даде началото на процеса срещу бившия

...
Съд в Ню Йорк даде началото на процеса срещу бившия
Коментари Харесай

Официално тръгна делото срещу Харви Уайнстийн

Съд в Ню Йорк даде началото на процеса против някогашния кино магнат Харви Уайнстийн, упрекнат в полови закононарушения от десетки дами в кино промишлеността, написа БГНЕС.
На Уайнстийн публично бяха повдигнати първите две обвинявания - в обезчестяване и полово посягане против две дами в Лос Анджелис през 2013 година
Очаква се броя на упрекнатият да нарасне, като над 80 дами споделиха през 2019 година, че са били атакувани или изнасилени от някогашния притежател на едно от най-големите киностудия в Холивуд.
Харви Уайнстийн се разгласи за почтен. Той упорства, че в никакъв случай не е правил секс с дамите без тяхното единодушие.
Делото занапред стартира, като се чака огромна борба сред обвинители и бранители за това кои да бъдат определени за правосъдни заседатели.
Правни специалисти допускат, че процесът ще отнеме към два месеца. Най-тежките обвинявания против Уайнстийн са за обезчестяване с предварителна подготовка и гонене на жертвата. В щата Ню Йорк против тези закононарушения има по-сурови санкции, в сравнение с в други щати, като най-тежката присъда е пожизнен затвор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР