Съд в източната германска провинция Саксония обяви, че продажбата на

...
Съд в източната германска провинция Саксония обяви, че продажбата на
Коментари Харесай

Германски съд: "Бесенето" на Ангела Меркел е законно

Съд в източната немска провинция Саксония разгласи, че продажбата на минибесилки с имената на федералния канзелр Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила и външния министър в Берлин Зигмар Габриел е законна, съобщи РИА Новости.

Става дума на макети на оръдието за изтезания, които бяха пуснати в комерсиалната мрежа, и на чиито примки написа: "Запазено за Мути (Майка – прякор на Меркел) " и "Резервирано за Боклука Габриел ".

Магистратите постановиха, че производителите категорично са загатнали, че със стоката си не приканват към ликвидиране, а пожелават политическа гибел на премиера и първия посланик на Германия. Съдиите обаче обявиха, че тяхното решение се отнася само и единствено за този продукт. В други случаи постановлението може да бъде забранително, показва цитираната медия.

Сувенирите костват 15 евро. Те се радват на известност измежду жителите на провинцията, където рейтингът на Меркел не е висок.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР