Събуждаме се, поглеждаме се в огледалото - и отново виждаме

...
Събуждаме се, поглеждаме се в огледалото - и отново виждаме
Коментари Харесай

4 сутрешни навика срещу тъмните кръгове под очите

Събуждаме се, поглеждаме се в огледалото - и още веднъж виждаме неприятните тъмни кръгове под очите си. При това без значение, че сме си набавили нужните осем часа сън.
 Кои храни въздействат на торбичките и тъмните кръгове под очите
Кои храни въздействат на торбичките и тъмните кръгове под очите

От значение е освен какъв брой спим, а и какво ядем

Дали тъмните кръгове са резултат от генетично влечение или са там просто тъй като имаме по-светъл звук на кожата... Какъвто и да е казусът, добре е да сме осведомено с някои лесни трикове, посредством които бързо може да се оправим с тях.

Ето четири лесни утринни навика, които съгласно Невена Томич - създател на козметичната линия  - постоянно могат да ни бъдат от изгода.

Студен компрес

Прилагането му върху сензитивната зона под очите бързо ще в профил подуването, ще понижи зачервяването и ще стегне кожата по натурален метод. " Ниската температура наложително ще свие разширените кръвоносни съдове ", споделя Томич.

Хидратация и още хидратация

Надали има проблем с кожата, който положителната хидратация не може да реши.

Директнoто навлажняване може незабавно да озарите тъмните кръгове и да приготви кожата за деня. И какво ни пречи да сложим в зоната на очите си хидратираща маска, до момента в който пием утринното си кафе.
 Снимка 602214

Маските, предопределени за деликаната зона към очите включват нормално съставки като колаген, витамин Е или антиоксиданти - за оптимален резултат.

Задължителният околоочен крем

Невена Томич категорично се обръща към всички, които употребяват елементарен овлажнител, тъй като считат, че профилираният крем за очи е загуба на пари, и акцентира: кремът за околоочния силует е в действителност друг. Той е по-плътен и с по-силни хидратиращи свойства.

" Хубаво е да нанесете крема с нежно масажиране в зоната под очите. Това ще приготви кожата за битка със замърсяванията, UV лъчите и дехидратацията ", споделя Томич. " Най-важно е околоочният крем да има слънцезащитен фактор. "

" Важно е също да не използваме показалеца си за нанасяне ", продължава експертът. " Показалецът е най-силният пръст на ръката и може неумишлено да използван прекомерно огромен напън под очите си. Което пък може да докара до прибързано разпъване на кожата. Най-добрата техника е потреблението на безименния пръст - с мудни, кръгови придвижвания. "
 Снимка 602213

Коректор

И в случай че нищо друго не работи, постоянно може да сложим коректор под очите си. Единственото значимо е да намерим този, който пасва на оттенъка на кожата ни, с цел да може да покрие добре синкавите, лилави или червени нюанси на торбичките под очите, написа.
 Сухотата в очите, пълноценният сън и връзката сред тях
Кой е отговорен за сухотата в очите

Има и различен основен фактор

Оказва се, че постоянно има метод. Просто не би трябвало да се опасяваме от несъвършенствата върху лицето си - а единствено да предприемем няколко стъпки, с цел да се преборим с тях и да продължим положително деня си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР