Сабри Атай е един от топ бойците на Кърджали и

...
Сабри Атай е един от топ бойците на Кърджали и
Коментари Харесай

ММА ас от Кърджали решен да зарадва феновете в града

Сабри Атай е един от топ бойците на Кърджали и точно по тази причина ще оглавява събитието TFC 1, което ще се организира в града на 17 август. Thracia Fighting Championship ще включва борби по правилника на ММА, бокс и кикбокса. Сабри е целенасочен да зарадва публиката в своя град и се е отдал напълно на подготовката за идния шампионат.

"Настроението е чудесно. Събуждам се всяка заран с настройката да извоювам победа за моя роден град, " споделя отдадеността си Сабри особено за MMA.BG. "Тренировките вървят добре, сега се приготвям в Испания. "

"Има много зали тук, варирам ги. На 22-ри хвърча назад за България, където в София ще продължа подготовката с Антон Петров. Чувствам се съвършено и на 17-ти мисля да дам всичко от себе си за една атрактивна и зрелищна среща! "

Сабри ще се изправи в кикбокс дуел против опитния варненец Едуард Алексанян, който е първенец на национални шампионати по бокс и карате киокушин, а след това става и професионален играч по кикбокс.

"Моят конкурент е много атрактивен войник - не е спирал да се състезава, раздвижен е и има високо движение на игра, само че аз съм по-силният и мисля да преобладавам в дуела. Радвам се, че ще имам опция да покажа на какво съм кадърен против подобен конкурент. Двамата харесваме багра, тъй че ще е почтена среща за гледане. Нека по-добрият да победи ", съобщи Атай.

Опитният Сабри е вицешампион по бойно самбо, първенец в аматьорския ММА, както и с профи борби в ММА. В момента фокусът му е напълно върху борбата в TFC 1.

"За в този момент мисля единствено и само за TFC, тъй като за мен успеха в Кърджали е доста значима. Плановете ми след мача са да подкрепям добра форма и да не спирам да упражнявам за идни борби ", добави Сабри Атай.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР