Събрани са 122 гласа за внасяне на проект за нова

...
Събрани са 122 гласа за внасяне на проект за нова
Коментари Харесай

ГЕРБ и ВМРО се разбраха - за референдум и нова Конституция

Събрани са 122 гласа за внасяне на план за нова Конституция. Това оповестиха на взаимна конференция ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация.
По-рано стана ясно, че за главните правила на държавността, в детайли изложение на герба, облекчени условия за извличане на българско поданство на сънародниците ни зад граница и записване на текст, че гласуването е дълг на всеки жител..
 Вътрешна македонска революционна организация и ГЕРБ договарят за референдум по отношение на предложенията на Каракачанов Вътрешна македонска революционна организация и ГЕРБ договарят за референдум по отношение на предложенията на Каракачанов
В момента се организира среща сред народни представители от Вътрешна македонска революционна организация и от групата на ГЕРБ. На нея се водят договаряния и се разисква поддръжка н...
ГЕРБ пък се съгласи да поддържа концепцията на Вътрешна македонска революционна организация да бъде извършен референдум за предложенията на Красимир Каракачанов , които не са залегнали в плана за нова Конституция.
Това са въвеждане на учебен ценз за гласоподаване, разширение пълномощията на президента със законодателна самодейност и внасяне на избор на съмнение и наложителна наборна работа.
Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР