Съборена огромна конструкция топлоизолация на жилищен блок в столицата, вероятно

...
Съборена огромна конструкция топлоизолация на жилищен блок в столицата, вероятно
Коментари Харесай

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ГЕРБ: Топлоизолацията на блок се отлепи! Била залепена с... лепило за дюбели! Основен спорт за управляващите: краденето!

Съборена голяма структура топлоизолация на жилищен блок в столицата, евентуално лепена с... лепило за дюбели - това е равносметката след ураганния вятър, обхванал страната от през вчерашния ден насам. Поредното скандално развиване на некачественото саниране - “подарък” от страната, се случва в столичния квартал “Надежда 2”.

Масивният пай строителна изолираност се сринал единствено две години откакто блок 262 е саниран. Излетялата структура е за близо 300 000 лв.. Живущите се съмняват в качеството на строителството, което съгласно тях “куца” в цялата страна, а експерти, пристигнали на място установяват, че изолацията е лепена с... лепило за дюбели. И това изцяло изяснява невъзможността й да удържи на мощния вятър. По знамение убити и потърпевши няма, а това е единствено част от картинката тази заран пред блок 262:



Изводът от калпавото саниране, чийто резултат с изключение на отлепената нощес структура топлоизолация, плесен и течове, са и явно просто едни откраднати от страната пари, Които вместо да бъдат вложени в пенсии да вземем за пример, с цел да живеят с достолепие и чест хората от трета възраст, те са прибрани по някои джобове, а изолациите на страната се разпадат.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР