Събитията през седмицата ще бъдат повлияни от изборитеq направени в

...
Събитията през седмицата ще бъдат повлияни от изборитеq направени в
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 28 юни до 4 юли

Събитията през седмицата ще бъдат повлияни от изборитеq направени в миналата. Една част от вас  ще бъдат настроени pd отмора, отдръпване или ремонтни и обновяващи действия в дома, а друга част от тези, които след 24 юни бяха подготвени със своите избори, към момента имат опция за съответни дейности.

Сложна седмица, само че в това време извънредно значима за дотъкмяване, отработване, преосмисляне, с цел да може дадена обстановка да се изведе на нов път.

Планетата на действието и интензивността Марс е в мощния и огнен знак Лъв и през тази седмица ще подписа значими аспекти с двете планети, които генерират нуждата от смяна: Сатурн-старата форма и конструкция и Уран, носителят на новото и смяната. Ключът в този спор сред старо-ново се крие в изборите и съответните дейности. Всеки избор, обвързван с съществени преобразувания ще окаже въздействие в идващите години от живота ни.

Аспектите са динамични и ще задвижат поредност от събития в персонален и световен проект.

Знак за внимание към родените при започване на втората декада представители на знаците: Телец, Лъв, Водолей и Скорпион. Преценете добре кое да запазите и от кое или кой, какво е належащо да се освободите. Необходимост от слагане на верни граници, освобождение от всичко, което е изпълнило своето предопределение и слагане на ново осъзнато начало, обвързвано с по-добър метод на живот.

Седмица на точните избори и верни дейности в определената посока.

ОВЕН

Събитията, които са дейни от минал интервал,  ще чакат вашите решения, дотъкмяване и завършване. През тази седмица можете да извършите забележителен прогрес в тази посока, луната ще транзитира във вашия знак. Ревизирайте, довършвайте и приключете задания, свързани с главната ви активност, кариерно развиване, връзки с шефове и обществени институции. Марс в Лъв в допълнение може да ви направи нетърпеливи, прибързващи, а в някои случаи и гневни. Ако желаете добър резултат, контролирайте себе си и постъпките си. Ако се нуждаете от нещо ново, вълнуващо или чувствате нужда от нови дейности и решения, фокусирайте се върху вашите цели или постигането на финансова непоклатимост. И в двата случая ще се нуждаете от поддръжката на ваши другари или престижи. Действията ви значително ще зависят от това, кое е скъпо, обичано и стойностно за вас. За някои интервалът е обвързван с усилени ремонтни действия и усъвършенствания в дома, хармонизиране на връзките с членове на вашето семейство.

ТЕЛЕЦ

 През тази седмица се движете  според посоката, в която сте поели от миналата или на по-ранен стадий. Силната обществена интензивност от началото на годината е довела до безсилие при някои от вас, а при други напъните ви се пренасочват към дома, споразумяване на имотни проблеми или взаимоотношения с членове на фамилията. Силните трансформационни процеси, настъпили при родените при започване на знака са провокирали съществени обрати в живота ви, а в персонален проект - израстване и ново осъзнаване. През тази седмица ще бъдете подложени на инспекцията на времето. Събития, зародили през февруари ще чакат вашите нови избори и дефинитивни решения. Борбата сред остаряла позната обстановка, носталгията по предишното ще бъде в спор с желанието ви за независимост, самостоятелност и нужда от нещо ново, друго. Ако ви е мъчно да вземете решение, насочете се към приемане на съвет от експерт, към научаване на нова информация, общувайте и създавайте нови контакти. Работата на вътрешно равнище ще даде положителни резултати и на външно равнище. Внимателно подбирайте средата си на взаимоотношение.

БЛИЗНАЦИ

Събитията през тази седмица се движат съгласно определената и открита от вас посока. С прекосяването на слънцето в знака Рак пред вас се разкриват нови взъможности, свързани с уголемение, възстановяване и стабилизиране на финансовите приходи. В различен аспект можете да бъдете великодушни и да възнаградите себе си с материална облага, за която мечтаете. Желанието във вас за смяна е огромно, цялата 2021 година е мощна за вас и определяща живота ви за един интервал от към 20 година Ако дадена обстановката в живота ви е неудовлетворителна или имате чувство, че не е обективна то можете да вземете значимо решение и да измененията събитията. Вие сте мощен знак, Меркурий планетата на интелекта и менталните процеси към момента е във вашия знак, а общопризнат е фактът, че мозъкът ръководи материята. Преди да вземете дефинитивно решение по отношение на бъдещето ви, набавете си нужната информация, взаимодействайте и провеждайте диалози, преговаряйте и отстоявайте личната си позиция. Избягвайте споровете и агресивното отношение, бъдете дипломатични, смели и защитете  позициите си. Възможни са непредвидени обстановки, които ще ви създадат по-импулсивни от нормално.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР