Събитието е под надслов «Не питай агенти, питай студенти»За първи

...
Събитието е под надслов «Не питай агенти, питай студенти»За първи
Коментари Харесай

Български студенти разказват на ученици какво е да учиш в Холандия

 %d1%81%d0%bc%d1%81

Събитието е под надпис «Не питай сътрудници, питай студенти»

За първи път в България ще се организира забавна осведомителна среща на сегашни и някогашни наши студенти от Холандия с възпитаници. Събитието под надпис „ Students Meet Students “ (Студенти описват на ученици)  е ново и напълно друго от общоприетите изложби на университети.Организатор е единственият у нас профилиран съветник за обучение в Холандия –UNIFY.Мотото на срещата е „ Не питай сътрудници, питай студенти! “
Под формата на инфо-срещи, които ще се проведат този уикенд във София и в Варна ще се съберат над 20 от най-готините сегашни и някогашни студенти  от Холандия, които ще опишат на възпитаници, кандидат-студенти и бъдещи студенти „какво е да си студент в Холандия?“ в безусловно неофициална атмосфера на по чаша кафе/чай/бира. Срещата в София ще бъде тази събота (20.01.) от 14 до 18 часа в „ Бар Петък “  и в неделя (21.01) във Варна, в хотел Суис Белхотел (бивш Димят) още веднъж след обяд.
Освен отговори на всички сложени въпроси, които интересуват бъдещите студенти, учениците ще имат опция да чуят от първо лице занимателни студентски истории, да намерият нови другарства и да основат страхотни контакти.

 sms_web Ето няколко аргументи, заради които да посетиш „ Students Meet Students “:
– Защото вместо елементарни представители на университети, ще ти бъде най-интересно да разговаряш със студенти, които учат там.
– Защото събитието се организира в непринудена конюнктура, вместо нормалната стегната и скована атмосфера на едно ревю за обучение в чужбина
– Защото всички въпроси се приветстват и няма такова нещо като малоумен въпрос
– Защото ние приказваме на твоя език и знаем от какво се нуждаеш
– Защото най-хубавите отговори се дават от някой, който към този момент е минал по стъпките

И още една причина – входът е свободен, единствено би трябвало да се регистрираш онлайн авансово тук. Повече за събитието може да прочетете тук и да споделите с вашите другари във фейсбук събитието в София и във Варна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР