Събитието бе перфектно организирано и събра стотици гости на компанията

...
Събитието бе перфектно организирано и събра стотици гости на компанията
Коментари Харесай

UTA Edenred Fest 2022 се завърна по впечатляващ начин в Бургас

Събитието бе съвършено проведено и събра стотици посетители на компанията - водещ снабдител на услуги за подвижност в Европа

След двугодишно спиране дъщерна компания на UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG, водещ снабдител на услуги за подвижност в Европа, възобнови обичайния си фестивал и още веднъж събра на едно място своите клиенти и сътрудници.

На ивента, който бе съвършено проведен, участваха видни транспортни и логистични компании от цялата страна.

Управителят на в България Йоланта Гаврилова благодари на Scania Bulgaria, Invoitix и Unitrailer, които се включиха и с финансова поддръжка за събитието, както и на всички останали сътрудници, които способстваха за цялостната организация на фестивала.



 

Екипът на приветства своите посетители и им благодари за големия им професионализъм и за това, че сполучливо се оправят пред провокациите, пред които са сложени през последните години: пандемия, нарушени вериги на доставки, липса на интернационалните водачи, външни ограничавания и рестрикции за бизнеса, избухналата война и фрапантните скокове в цените на горивата.

Професионалистите от имат вяра, че и те са спомогнали за превъзмогване на компликациите пред бранша, предоставяйки атрактивни цени на горива и други артикули, с отсрочено заплащане, в необятна мултибранд мрежа от 71.600 точки на приемане в Европа, от които повече от 55.000 бензиностанции, и бордови устройства за автоматизирано разплащане на пътни такси в 26 европейски страни.

Домакините дадоха обещание да продължат да работят интензивно върху разширение на мрежата на и възстановяване на ценовите условия за своите клиенти, разширение на покритието на новаторското бордовото устройство UTA One с нови страни още през 2022 година, както и за нови телематични решения за сполучливо ръководство на подвижността, част от плана UTA Smart Connect и цифровата карта за зареждане UTA EasyFuel.

Празникът продължи с лотария и приятни изненади, вкусна скара, жива музика, танци и чудесно въодушевление.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР