Събирали парите за болна самотна майка в КазанлъкКарло е разпознат

...
Събирали парите за болна самотна майка в КазанлъкКарло е разпознат
Коментари Харесай

Апаш отмъкна кутия с дарения за трансплантация

Събирали парите за болна самотна майка в Казанлък
Карло е разпознат на запис и полицията го търси

Криминално проявен мъж открадна в Казанлък кутия за дарения за самотна майка, която е на хемодиализа и се нуждае от трансплантация на бъбрек.

Парите за лекуването на 39-годишната Зара Халачева са събирани в заведение за бързо хранене в центъра на града. Жената, която сама отглежда 15-годишния си наследник, е с хронична бъбречна непълнота, а даренията е трябвало да послужат за болничния престой и възможна трансплантация в турска клиника. В продължение на три месеца казанлъчани са оставяли пари в кутията, до момента в който в един миг тя изчезнала. Сервитьорите пък пускали там бакшишите си, с цел да оказват помощ на Зара. Двама от чиновниците на заведението, които били в кухнята по време на кражбата, върнали записа от камерата за наблюдаване и видели апаша.

Оказало се, че го познават - казвал се Карло, бил престъпно проявен, дори лежал в пандиза за ликвидиране. Той постоянно се навъртал в близост. На записа се вижда по какъв начин крадецът издебва подобаващ миг, когато няма никого от личния състав в заведението, оглежда се, взема кутията и си потегля. В момента Карло се укрива и се търси от полицията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР