С всички възможни уважения към сегашните телевизионни водещи – говорителките

...
С всички възможни уважения към сегашните телевизионни водещи – говорителките
Коментари Харесай

Помните ли красивата телевизионна водеща Мария Янакиева? Ето как изглежда и на какво се радва днес (СНИМКА)

С всички вероятни почетения към сегашните телевизионни водещи – говорителките на Българска национална телевизия от едно време имаха нещо, което ги отличаваше. Стил, класа, визия – кой знае? Но в действителност дамите от остарялата школа бяха сякаш от по-друго тесто. Красиви, елегантни, умни, одухотворени… Това са определенията, които идват на разум, когато се заприказва за Анахид Тачева, Инна Симеонова, Мария Тролева, Лили Ванкова, Мария Янакиева и други. От упоменатите дами само Мария Тролева не е сред живите. А останалите, макар годините си, към момента наподобяват превъзходно. Някои от тях четяха новините в “По света и у нас ”, а други ни уведомяваха за стратегия и идните излъчвания. Освен това те бяха водещи на разнообразни концерти, в това число на “Мелодия на годината ”, на “Златния Орфей ” и други.
 Помните ли красивата телевизионна водеща Мария Янакиева? Ето по какъв начин наподобява и на какво се радва през днешния ден (СНИМКА)

С неспокойствие Мария Янакиева споделя, че по-възрастните хора към момента се сепват и я разпознават единствено като чуят гласа ѝ

И постоянно се обръщат, с цел да видят дали в действителност към тях е известната говорителка или са се припознали. Иначе госпожа Янакиева към този момент е щастлива прабаба. Телевизионната говорителка е майка на щерка, която е квалифициран икономист. Има внук и внучка. Внучката на Мария Янакиева пък се споделя Стефи. Тя се омъжила във Франция и има момченце. Така през днешния ден Мария Янакиева се радва на живота и на своя първи правнук. Така обичаната Мария Янакиева си има и един правнук. Споделя, че внуците ѝ носят невероятна наслада и че с неспокойствие чака най-малко още едно правнуче. Казва още, че с годините има проблеми с кръвното и изпитва болежка в кръста. И страда, че пенсията, която получава, е напряко смешна – 319 лв.. Но се пробва да бъде постоянно положителна и усмихната, с цел да се радва на живота. А ние може да ѝ пожелаем да е все по този начин положителна още доста години.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР