С все по-силни лидерски позиции на пазара на телевизорите през

...
С все по-силни лидерски позиции на пазара на телевизорите през
Коментари Харесай

Най-доброто сред иновациите: Телевизорите на LG за 2023 са комплимент към ежедневието на всеки потребител

С все по-силни лидерски позиции на пазара на тв приемниците през последното десетилетие, LG продължава да предлага непрестанно разрастваща се, извънредна добавена стойност посредством своите LG OLED тв приемници, с които слага началото на нова епоха в малкия екран, както и посредством LG QNED тв приемниците, които модернизират LCD пространството. В синхрон с новата визия на марката Sync to You, Open to All, най-новите попълнения при тв приемниците на LG се доближават оптимално към домашни центрове, предопределени да обогатят всекидневието на потребителите посредством революционни технологии.

Телевизионната гама на LG тв приемниците за 2023, която следва да бъде въведена на интернационалните пазари тази година, показва десетилетие на доста развиване за OLED технологията посредством първокласно, самосветещо качество на картината, революционна обработка на изображения за по-ярки, по-ясни картини, както и усъвършенствана webOS платформа, оборудвана с повече интелигентни функционалности и услуги.

Безспорно LG OLED тв приемниците могат да се похвалят с известност на едни от най-награждаваните на пазара, с помощта на изключителното си качество на картината, контраста, наситеното черно и необятния набор на зрителски ъгли. Тази година от акцията още веднъж надскачат себе си, предлагайки безупречно осъществяване, в композиция с най-богатия избор на разграничителна дарба (4K, 8K, и др.), форми (подвижен или огъващ се OLED), дизайни и размери (от 42 до 97 инча1), с което дават на потребителите свободата да изберат съвършения екран за своите неповторими потребности, желания и домове.

Значително усъвършенстване в тазгодишната OLED evo G3 серия е LG Brightness Booster Max технологията, която инкорпорира изцяло нова архитектура за ръководство на светлината и усилващи светлината логаритми, с цел да усили яркостта с до 70%2. Яркостта се картотекира и управлява пиксел по пиксел, с помощта на което изображенията са по-остри и реалистични. Серията OLED evo G3 е създадена още и със Super Anti Reflective технологията3, с цел да понижи образното разпръскване от светлинни проблясъци и отблясъци. Освен това, серията показва и най-големия OLED тв приемник в света (97 инча) за завладяващи чувства от последващо равнище.

Новият α9 AI Processor Gen6 на серията OLED evo за 2023 употребява усъвършенствана АI технология за задълбочено проучване, с цел да обезпечи първокласно качество на картината и звука посредством AI Picture Pro - функционалност, която усъвършенства мащабирането по този начин, че наличието да може да бъде изгледано по този начин, както основателите му са го планували. Освен това, OLED Dynamic Tone Mapping Pro разкрива скрити елементи, с цел да донесе по-голяма дълбочина за всеки кадър, а AI Sound Pro изапълва дома с виртуален 9.1.2 съраунд тон от вградените представители на тв приемника, с цел да се почувстват потребителите като че ли са в сцената. Нещо повече, най-новите тв приемници и саундбар решения4 от LG работят безупречно дружно, с цел да основат тримерен тон, със съдействието на WOW Orchestra.
Вдъхновен да основава неповторими лайвстайл преживявания посредством философията Life`s Good и визията Sync to You, Open to All, LG прави гражданска война в ролята на тв приемниците у дума, като съчетава преживяванията на потребителите с техните неповторими усети и метод на живот, с помощта на нови функционалности, дизайн и доста други.

Разработени с последната версия на webOS, тазгодишните модели показват All-New Home - обновен потребителски интерфейс, който предлага редица персонализирани варианти и улеснения. Още едно преимущество са New Quick Cards - лесни за потребление категории като Работа от у дома (Home Office), Игри (Gaming), Музика (Music) и Спорт (Sports) - те показват на потребителите най-удобния метод за достъп до най-гледаното от тях наличие и най-използваните услуги.

Създадена за всички, новата webOS улеснява всеки консуматор на LG тв приемниците да се наслаждения персонализирани рекомендации, които се дефинират на основата на историята и навиците на гледане. AI Concierge освен предлага наличие, основано на предходните избори на наличие и търсения, само че предлага и най-популярните заглавия за момента и потребни настройки и функционалности - от from Family Care и Eye Comfort до Multi-View mode.

За безупречна мулти-улстройствена работа, последните тв приемници на LG са съвместими с новите стандарти за образован дом, Matter, предоставяйки на потребителите опцията да управляват и мониторират другите си смарт уреди вкъщи от възходящ лист производители по целия свят - всичко това на своя LG тв приемник.

В редиците на серията тв приемници на LG за 2023 са и новите QNED тв приемници, които употребяват Quantum Dot NanoCell Color технология, с цел да предложат богати, точни и реалистични цветове, които допълват незабравимото зрителско преживяване. Оборудвани и с технологията QNED Million Grey Scale Block Dimming5, последните QNED Mini LED тв приемници се приближават оптимално до контраста и равнищата на черно, които OLED тв приемниците оферират. Нещо повече, Mini LED тв приемниците на LG за 2023 освен могат да се похвалят с 64 пъти по-силен контрастност от предшествениците си, само че и реализират един милион динамични градации, само че и по-тънък дизайн в цялостна естетика с най-новите саундбар решения на компанията.

LG внедрява редица функционалности, които оказват помощ на хора с разнообразни благоприятни условия да употребяват продуктите им, като гласово изложение при навигиране в менюто, наличието на екран и резултатите при търсене. Ако тв приемникът премине в режим на подготвеност, потребителят получава гласово известие с елементи за статуса на екрана и рекомендации за дейности. Освен това, при задържане върху бутона за изключване на звука на LG Magic Remote отдалеченото, потребителите влизат във функционалността Learn TV Remote, която им демонстрира по какъв начин да употребяват комфортните функционалности на интелигентното отдалечено. И не на последно място, Sign Language Zoom функционалността разрешава на потребителите с повреден слух да усилят картината с превод на езика на жестовете.

Освен това, LG продължава да се грижи за екологичната резистентност, като понижава изполването на пластмаса при производството на тв приемниците си, както и натъртва от ден на ден на потреблението на рециклирана пластмаса и материали с едноцветен принт.

За да научите повече за тв приемниците на LG за 2023 година6, посетете формалния уебсайт на компанията LG.com.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР