С времето и съвместното съжителство сексуалните взаимоотношения между партньорите могат

...
С времето и съвместното съжителство сексуалните взаимоотношения между партньорите могат
Коментари Харесай

Вижте невероятните ползи на ролевите секс игри

С времето и взаимното общуване половите взаимоотношения сред сътрудниците могат освен да се влошат, само че и изцяло да изчезнат.
За да не се стига до тази неприятна обстановка сексологът Гарбарук разгласи, че интимните ролеви игри заздравяват брака.
„ Сексуалната рецесия в една връзка се явява освен с годините, само че и в случай че има и отвращение от страна на един от сътрудниците да поставя повече старания за сполучливия съкровен живот в двойката “, разясни той.
Сексологът е безапелационен, че ролевите секс игри могат доста да заздравят всяка една връзка.
Според специалиста съпрузите би трябвало да се възбуждат освен по време на секс, само че и в хода на нормалните им ежедневни действия. „ Само гледане на колегата ви би трябвало да ви доставя наслаждение – без значение какво прави той “, разясни сексологът.
„ Грубо казано, мъжът би трябвало да се възбуди сега, когато неговата партньорка освен тества някоя дрешка от секс магазина, само че и когато тя прекарва забрадка върху мокрото си тяло секунди, откакто е излязла от банята “, разясни специалистът по интимни милувки.
Той е безапелационен, че ролевите секс игри могат да бъдат добър метод да разнообразите интимния си живот. Според сексолога не толкоз значими са костюмите за такова развлечение, а способността на сътрудниците да приказват искрено за своите секс стремежи и мечти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР