С високото кръвно шега не бива. Това е нещо много

...
С високото кръвно шега не бива. Това е нещо много
Коментари Харесай

Пийте ТОВА, ако искате да нормализирате високото кръвно

С високото кръвно смешка не трябва. Това е нещо доста съществено и изисква да бъдете оптимално виновни. Ако страдате от високо кръвно, следете стойностите му постоянно и в случай че забележите, че се покачват, неотложно се консултирайте с доктор.

Дали обаче знаете, че природата ни е дарила с няколко растения, които могат да подкрепят процеса по нормализиране на кръвното налягане? Те имат и потребно влияние върху целия човешки организъм.

Ако не е належащо, не прибягвайте към медикаментите, а се доверете на естествените артикули. В случай, че стойностите на кръвното са напълно леко повишени, не е желателно да тъпчете организма си с медикаменти. В такива обстановки е по-добре да се доверите на чаша потребен сок, вместо да изберете лекарства. Това обаче наложително би трябвало да го удостовери и здравно лице.

Ето ги и напитките, с които можете да подпомогнете нормализирането на кръвното налягане:

• Сок от ананас

Това е един от най-полезните сокове за хипертониците. Ако стойностите на кръвното налягане са напълно леко повишени и вашият доктор не ви предлага да пиете шепа медикаменти, то напълно умерено можете да протегнете ръка към чашата с прясно подготвен сок от ананас.

• Сок от цвекло

Червеното цвекло е едно от най-полезните растения. То спомага за нормализирането на ускорения пулс. Можете да го приемате под формата на сок или нарязано в салата. Няма значение по какъв начин ще изберете да го консумирате, то действието му ще е позитивно.
 Сутрин или вечер – по кое време би трябвало да пиете хапчетата за високо кръвно Сутрин или вечер – по кое време би трябвало да пиете хапчетата за високо кръвно
Знаете ли, че времето от денонощието, в което приемате хапчетата си за високо кръвно налягане, е доста значимо - то може да се окаже живо...

Цвеклото е източник на калий, а този минерал играе значима роля в контрола на кръвното налягане. Може би знаете, че хипертониците е добре да заменят натриевата готварска сол с калиева такава точно заради тази причина.

• Чай от каркаде

Чаят от каркаде също подкрепя нормализирането на кръвното налягане.

Разбира се, нашият съвет е, в случай че не се чувствате добре здравословно, първото, което да извършите, е да се консултирате с доктор.

Ако здравно лице реши, че не се нуждаете от лекарства или в допълнение към тях можете да приемате естествени артикули, то заложете на някои от изброените нагоре.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР