С викове „Оставка“, „Предатели“ и освирквания бяха посрещнати председателят на

...
С викове „Оставка“, „Предатели“ и освирквания бяха посрещнати председателят на
Коментари Харесай

Освиркаха премиера Кирил Петков на връх Шипка

С крясъци „ Оставка “, „ Предатели “ и освирквания бяха посрещнати ръководителят на Народното събрание Никола Минчев и министър председателят Кирил Петков на връх Шипка. Те участваха в церемонията в памет на починалите за Освобождението на България, съобщи Българското национално радио.

Председателят на Народното събрание съобщи, че България през днешния ден е изправена пред нови провокации

„ Днешният свят е друг от вчерашния, днешният свят е изпълнен с опасности и рискове. На няколкостотин километра от България се води война “, уточни в изявлението си Минчев, предизвиквайки крясъци и освиркване от страна на част от присъстващите на церемонията.

„ Предизвикателствата пред нас са доста и най-различни, само че ние би трябвало ги преодоляваме, като оставаме правилни на своите полезности и на полезностите на днешния свят “, съобщи още ръководителят на Народно събрание.

Премиерът Петков пък бе уцелен със снежна топка. Неговото изявление също бе съпроводено от освиркване и крясъци „ Оставка “.

"Днес не е време за политически лозунги, време е да сме единни - всички братя българи, руси и украинци, които са помогнали за нашето избавление ", съобщи министър-председателят Кирил Петков. Той уточни, че нашите герои са починали, с цел да имаме независимост и патриотизмът е, когато кажем, че България е над всичко.

Официалните изявления бяха придружени от викания за оставка, лозунги против НАТО, както и от летящи снежни топки.

Още преди да дойдат формалните лица, един от присъстващите хвърли знамето на Европейския съюз на земята. Пред Паметника на свободата на Шипка има засилено наличие на полиция и жандармерия, които се пробват да не позволяват провокации.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР