С видео, пратено чрез платформата ни Аз, репортерът“ наш зрител

...
С видео, пратено чрез платформата ни Аз, репортерът“ наш зрител
Коментари Харесай

Защо са изсечени дървета в двора на столична детска градина?


С видео, пратено посредством платформата ни „ Аз, репортерът “ наш фен алармира за сеч на дървета в столичната 23-та детска градина в кв. „ Изток “ в София.

По думите му децата са смутени и питат за какво дърветата са отсечени и лежат в двора на градината. Цял ден са гледали падналите дървета през прозорците и са питали възпитателките какво се е случило.

Изсечени дървета в двора на 23-та детска градина в София
Снимка: btvnovinite.bg


Родители са възмутени, че няма обществена информация какво ще се строи в двора. Чували са, че задачата е да се построи ново крило на детската градина

Кметът и администрацията му се намират в някогашна детска градина, за какво не се реалокират от там, пита една от майките на дете от градината.

Изсечени дървета в двора на 23-та детска градина в София
Снимка: btvnovinite.bg


„ Уведомил съм още преди Нова година, че планираме да вършим уголемение с три нови групи. Ще има детски площадки за всяка група, те ще бъдат реновирани “, сподели пред bTV Делян Георгиев, кмет на регион „ Изгрев “.

Той посочи, че дърветата са изсечени, с цел да се разчисти терен за новото строителство и тъй като с корените си унищожават канализацията на градината.

Гледайте повече във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР