С възрастта опознаваме по-добре себе си – своя характер, черти

...
С възрастта опознаваме по-добре себе си – своя характер, черти
Коментари Харесай

6 чифта панталони, които е срам да нямате в гардероба след 40 години

С възрастта опознаваме по-добре себе си – своя темперамент, черти на тялото, фешън привички. Това основава комфортен дрешник за нас.

Нека през днешния ден да поговорим за панталони. Помислете за най-стилните и безконечни модели, стилове и материали, които ще наподобяват ужасно на жена в елегантна възраст. Изберете това, което ви харесва! Всички връзки са приложени.

1. Разширени панталони

 Разширените панталони са хармонична композиция от суровост и женственост. Идеална двойка за бизнес вечери, театри и изложения.

Телосложение вид песъчлив часовник, правоъгълник или извърнат триъгълник ще се възползват от компактно прилепнали издувания на бедрата. Всички останали – разкроени, свободни в ханша.

2. Прав панталон

 Задължително в дрешника на модата, която желае образно да разтегне силуета и да стане по-тънка без диети. Можете да подсилите резултата с фино отвесно райе, висока талия и дължина до пода.

Наситените нюанси на лайм, тюркоаз, портокал ще освежат летните визии. За по-официална визия заложете на прави черни панталони или в цвят камила.

3. Широки панталони

 С възрастта се уморяваме от строгите рамки и се стремим към по-спокоен жанр във всичко. Широки панталони, които пропущат въздух и не лимитират придвижванията са това, от което се нуждаете.

Между другото, те са най-универсалните! Носим ги в офиса с шита риза и обувки с изострен връх, обличаме ги с ослепителен тъкан топ и сандали за отмора, избираме бухнала блуза и сандали на висок ток за вечеря в ресторант. За да бъде панталонът оптимално удобен, изберете компактен памук.

4. Кожени панталони

 От стиловете прекосяваме към материалите. Най-статутното облекло ще се окаже с кожени панталони. Без значение дали са текстурирани или гладки, с щампа на влечуги или едноцветни, уау резултатът е обезпечен във всеки случай.

Покажете коя е кралицата на стила! Комбинирайте кожен панталон с памучно яке, велурени маратонки или ефирна блуза, плетена жилетка и истинска чанта.

5. Сатенени панталони

 Благородната ера изисква благородни материали. Пробвайте панталони от струяща се коприна или сатен, създайте първокласен външен тип с туфли, блуза с щампи, златни бижута и маркова чанта.

Сатенените панталони елементарно могат да заменят плъзгащата се рокля на среща и да вършат компания на строга риза в офиса. Освен това се комбинират идеално със сандали от юта, горнище с вратовръзка и сламени аксесоари.

6. Панталони от естествени материали

 Незаменими другари на лятната визия са панталоните от естествени материи. Леките, дишащи, свободни модели има заплаха да ви станат обичани за целия парещ сезон. Просто ги облечете и няма да желаете да ги свалите!

Панталони от лен, памук, вискоза са хладно смесени с топове от същите материали и леки летни обувки. Изглежда идеалните комплекти за горещото лято са открити.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР