С уважение и признание към доброто дело бяха наградени носителите

...
С уважение и признание към доброто дело бяха наградени носителите
Коментари Харесай

С тях Сандански се гордее! С признание към добротворците за 2021 г.,кметът Ат. Стоянов връчи призове „Подари надежда”! 

С почитание и самопризнание към положителното дело бяха наградени носителите на положителното. Хората, които със сърце и душа, отделяйки от своето свободно време и средства оказват помощ.
Помагат на хора, които имат потребност от поддръжка без даже и да ги познават!

За своята бърза реакция и увереност, избавили човешки живот, приз „ ПОДАРИ НАДЕЖДА “, получава мл. сержант Атанас Секулов.
Скромен, заслужен, учтив и работлив! Патриот и патриот по душа. Така, носителят на вярата бе разказан в номинацията, която бе изпратена за него.
Признание за своята доброта, протегната ръка, помощ и поддръжка получи и Десислава Асенова, която подарява вяра на хора, изправени пред тежки тествания. Последното семейство, на което Десислава оказа помощ е това в Кавракирово, чийто дом изгоря в пожар.
За положителното му дело и посланието, което носи, приз „ Подари вяра “ получи и Антонио Коларов, който се включи в самодейността „ Изпрати българска книга в Македония “, като подари не дребна част от свои персонални книги за сънародниците ни там. Доброволците, които се включиха в потушаването на пожара в региона на с. Голешево през лятото на 2021 година, справедливо също бяха отличени. Йордан Василев, Антонио Василев, Стоян Съботанов, Костадин Лулов, Атанас Съботанов, Кирил Бубов, Огнян Фъфлев, Николай Божиков, Станислав Енчев, Йордан Далев и Иван Атанасов бяха номинирани за своята храброст и високохуманна постъпка, в помощ на пожарникарите.
Добротворното и благородно дело на пет девойки от Сандански получи своето справедливо самопризнание. Това са Здравка Пашова, Никол Хаджиева, Катя Балканска, Елена Гурова и Снежана Стоянова, които в навечерието на най-светлите коледни празници проведоха акция за разпределяне на хранителни артикули на хора в потребност.
С признателност и самопризнание, подобаващ приз за „ Подари вяра “, бе връчен за втора поредна година и на семейство Мира и Евгени Георгиеви, които не стопират да вършат положително всеки ден.
Обединени от своята добрина, Кукерска група „ Харапини “, с Петрово събират и подаряват средства за разнообразни дела. Тази година идеята на кукерите – да оказват помощ на младия публицист Иво Христов, ги подреди измежду добротворците на 2021 година и делото им справедливо бе почетено с приз „ Подари вяра “.
За положителното дело и отдаденост, приз "Подари вяра " бе връчен и на Людмила Караиванова, която от години е дипломат на хората с повреден слух в община Сандански.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР