С уникални видеа в социалните мрежи бяха представени три от

...
С уникални видеа в социалните мрежи бяха представени три от
Коментари Харесай

Уругвай, Дания и Англия бяха представени с уникални клипове

С неповторими видеа в обществените мрежи бяха показани три от участниците на Мондиала. Уругвай, Дания и Англия демонстрираха, че са на равнище в монтажа и концепциите, само че в този момент остава да се види дали ще сторят това и на терена.

Клиповете се радват на огромна известност измежду почитателите, а възхитата от тях е огромна, защото се вижда, че е положен доста труд и е направено с доста обич. Е, този път видяхме нещо друго.

С неповторимо видео беше разгласен националният тим на Уругвай за Катар 2022. Играчите бяха показани с фланелки в родните си градове от деца, домакини, майки, строители, водачи, почитатели и даже един сокол.

Защитникът на Барселона Роналдо Араужо попадна в групата на Уругвай за международното състезание в Катар, което стартира на 20 ноември. 23-годишният футболист не е играл от много време поради травма в бедрото.



В състава на Диего Алонсо са още ветераните Луис Суарес и Единсон Кавани, и двамата на по 35 години. За тях това ще бъде четвърти и финален Мондиал.

Нападателят на Ливърпул Дарвин Нуниес, който коства 85 милиона паунда, също ще се качи на самолета за Доха.

Изгнаникът в Манчестър Юнайтед Факундо Пелистри, който не е играл нито минута този сезон под управлението на мениджъра Ерик загар Хаг, също отпътува.

Двукратните международни първенци са в група H с Португалия, Южна Корея и Гана.



При Дания бяха показани разнообразни фрагменти и местности от страната, а разнообразни хора издигаха на плакати ликовете на футболистите, показани по линии.

Англичаните заложиха на анимацията, което се понрави на почитателите - още веднъж нещо друго.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР