С турнир по стрелба отбелязаха професионалния празник на полицията. Във Враца

...
С турнир по стрелба отбелязаха професионалния празник на полицията.
Във Враца
Коментари Харесай

За празника на МВР: Проведоха турнир по стрелба във Враца

С шампионат по пукотевица означиха професионалния празник на полицията.
Във Враца организираха надпреварата в навечерието на Св. Архангел Михаил, който се смята за настойник на чиновниците от Министерство на вътрешните работи. Надпреварата беше проведена на стрелбището на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи и беше проведено от Семеен кодекс " Спартак ". Регионално ръководство - Враца завоюва първото място, Жандармерията в Монтана и Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - бранш " Противодействие на престъпната престъпност ", станаха подгласници в отборното класиране за чиновници от системата на вътрешното министерство.
В отборната конкуренция за посетители, първи са стрелците от Военно формирование 54 990, следвани от Военното окръжие и пандиза. 
При дамите в самостоятелното класиране първа е Поли Ивайлова от Зонално жандармерийско ръководство - Монтана, следвана от Десислава Иванова - Враца и Йоанна Аспарухова от пандиза. Емануил Павлов е първи на стрелбата при мъжете. Негови подгласници в самостоятелното класиране са Петко Петков и Владимир Кацарски
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР