С цел подобряване качеството на живот и достъп на гражданите

...
С цел подобряване качеството на живот и достъп на гражданите
Коментари Харесай

Строител - Криводол ремонтира пътища в община Георги Дамяново за близо 2 милиона лева /снимки/

С цел възстановяване качеството на живот и достъп на жителите в община Георги Дамяново, с население 2 553 души, през миналите две години компанията „ Строител – Криводол “ ЕООД приключи сполучливо няколко контракта с локалната администрация. Извършен е ремонт на общо 11 км пътища и 2 км улична мрежа на обща стойност 693 224.94 лева с Данък добавена стойност.
В момента се извършва и благоустройство на улична мрежа на селата Гаврил Геново, Георги Дамяново, Говежда и Копиловци, община Георги Дамяново. Проектът планува благоустрояването на 19 улици с обща дължина от 3 818.41 м., на стойност 1 285 185.84 лева с Данък добавена стойност. Финансирането е по контракт, подписан сред община Георги Дамяново и държавен фонд „ Земеделие”, който се реализира с финансовата поддръжка на „ Програма за развиване на селските региони 2014-2020 г.”, подмярка 7.2 „ Инвестиции в основаването, подобряването или разширението на всички типове дребна по мащаби инфраструктура “ от мярка 7 „ Основни услуги и възобновяване на селата в селските региони “, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския аграрни фонд за развиване на селските региони. Срокът за осъществяване е 240 календарни дни.
Също по този начин компанията е направила и ремонт и реорганизация на улици на територията на община Чипровци с обща дължина 380 м., на стойност 220 000.70 лева с Данък добавена стойност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР