С трудностите, възникнали около въвеждането на зеления сертификат, отделните бизнеси

...
С трудностите, възникнали около въвеждането на зеления сертификат, отделните бизнеси
Коментари Харесай

Филхармонията привлича с билети на половин цена

С компликациите, зародили към въвеждането на зеления документ, обособените бизнеси и културни институции се оправят по разнообразни способи. Едно от най-щедрите оферти за публиката си направи Софийската филхармония, която предлага на всеки собствен клиент подарък. 

" Уважаема аудитория, ние, от Софийската филхармония осъзнаваме сложността на днешните дни. Затова взехме решение да ви подарим част от цената на билетите за нашите концерти. Ние почитаме избора на всеки човек и не разделяме нашата аудитория на имунизирани и неимунизирани. И тъй като хората без документи ще би трябвало съгласно наредбите да се тестват, понижаваме цените на билетите, с цел да компенсираме тази смяна ", написа в обръщението на оркестъра.

От 22 октомври до 22 ноември билети за концертите могат да се купят с 50% понижение, като промоцията важи за събития до края на календарната година (31 декември) - общо над 20 концерта. Най-ниската допустима цена на билет е 10 лева, колкото коства и да си направиш антигенен тест пред залата.

От Филхармонията напомнят, че достъпът до концертите в зала „ България " става единствено с годен зелен документ: ваксина срещу COVID-19, документ за преболедуване или настоящ негативен тест. При това изискване към този момент не е нужно да се съблюдават ограничавания за броя фенове в залата.

От културната институция проведоха мобилен пункт за проби още на 21 октомври, което бе първият ден от влизане в действие на ограниченията и дата на от дълго време оповестения концерт на цигуларя Светлин Русев и диригента Саша Гьотцел. Малко над 1/3 от феновете в залата, или 168 души, са се тествали, останалите са били със документи, показа пиарът на Филхармонията Кремена Николова. Един от направените тестове е бил позитивен. 

Мобилни пунктове заработиха още пред операта и НДК, когато там има спектакли и концерти. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР