С тези думи се обърна от парламентарната трибуна заместник-председателят на

...
С тези думи се обърна от парламентарната трибуна заместник-председателят на
Коментари Харесай

Георги Свиленски, БСП: Българските пенсионери вече знаят, че имат по 120 лв., 370 лв. минимални и преизчислени пенсии

С тези думи се обърна от парламентарната естрада заместник-председателят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски към ръководителя на парламентарната комисия по бюджет и финанси Любомир Каримански.

Социалистът прикани Народното събрание да продължи да работи по Закона за ДОО, както и по Закона за НЗОК. „ Това би трябвало да го свършим през днешния ден, а не да се вършат изключителни комисии всеки ден. Краят на този парламент е пристигнал и няма смисъл да се бави и да вършиме мъката още по-голяма. Никой няма да ви елементарни и лъжата, и лицемерието към българските пенсионери, в случай че измененията това, което гласувахме през вчерашния ден “, безапелационен бе Георги Свиленски.

„ Това, което вършиме, е да оставите страната без обновен бюджет. Ако това е задачата на някоя от парламентарните групи да излезе и да го съобщи от тази естрада, че желае в изискванията на рецесия да остави страната без пари за медиците и без пари за туристическия отрасъл “, приключи социалистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР