С тайни привилегии извън кадър се ползват участниците в приключенското

...
С тайни привилегии извън кадър се ползват участниците в приключенското
Коментари Харесай

Участници в Сървайвър с тайни привилегии

С секрети привилегии отвън кадър се употребяват участниците в приключенското риалити " Сървайвър ", научи " България Днес ". Те имат право на някои облаги, които остават скрити за телевизионния фен. Оказва се, че звездите не прекарват 24 часа от времето си в колибите в джунглата или на трасето за игри.

Според договорите им двете племена в действителност имат време за напълно цивилизован душ, епилация, козметични грижи, мерене на кантар. Освен това им се вършат постоянни медицински прегледи в здравно заведение. Един от участниците Георги Валентинов се изпусна пред камерите, че следи тежестта си.

" Свалил съм 6 кг, откогато съм тук ", сподели ММА боецът, с което стана ясно, че постоянно се качва на кантара. Наблюдателни фенове видяха, че дамите, както и огромна част от мъжете в играта поддържат съвършено обезкосмени тела, макар че са към този момент много време на острова в Доминикана. Впечатление не престават да вършат и ослепително белите зъби на някогашния футболен национал Благой Георгиев. Джизъса очевидно разполага с нужните условия и време да се грижи за фасадата си.

Става ясно, че медицинските грижи също са на равнище, изключително след последния случай с припаданията на артиста Филип Буков. Той колабира пред очите на съотборниците си и се свлече на земята, а по-късно призна, че не помни нищо.

" Филип е в болница. За няколко дни той припадна 4 пъти. Това наложи да бъде закаран в лечебно заведение, където да е под лекарско наблюдаване. Знам, че е добре и скоро ще се завърне в предаването ", посочи тази седмица водещият Ваня Джаферович.

От екипа на предаването са изключително деликатни след смъртния случай на известния музикален реализатор Нончо Воденичаров.

През 2009 година тогавашният кмет на град Раднево умря от инфаркт по време на фотосите за " Сървайвър " на филипински остров. След това и риалити форматът бе спрян за известно време.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР